Témák nektek és nekünk

Véglegesítettük az előadások témáját, elkezdtük az épületek válogatását a kiselőadásokhoz, szóval dolgozunk, hogy mindenki dolgozhasson. Minden ebben a táblázatban van (és lesz, mert folyamatosan alakul).
Hetente 2x60 percünk lesz, az első a miénk, a második a tiétek. Minden alkalomra 6 kiselőadást tervezünk. Az idő nagyon rövid (mert szerencsére sokan vagytok), ezért azt kérjük, hogy egy előadás 5-6 percnél ne legyen hosszabb, mert mi is hozzá szeretnénk szólni. Az előadások tartalma és formája elég kötetlen, lehet benne a képeken kívül rövid (!) videó is, szöveg meg annyi, mint a habitatio tananyag egyes példáinál. 
Az előadásokra a megosztott táblázatban lehet jelentkezni. A dokumentum a "link birtokában szerkeszthető", nyugodtan írjátok bele a neveteket, de a többi lehetőleg maradjon úgy, ahogy volt... persze időnként mentünk másolatot.
És a legfontosabb: a most keddi témára várunk Bálint mellé még 5 előadást! A témák között vannak ismertek, ez megkönnyíti a kezdő csapat dolgát. Meg amúgy is: nem túl nehéz a feladat. És aki most vetít, az a továbbiakban már csak moziba jár : )

kép forrása: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.